BESCHIKBAARHEID & PRIJZEN >


Prijzen

 

De prijzen per nacht zijn (met een minimum van 3 nachten):

  • Laagseizoen (jan, feb, mar, nov, dec excl kerstvakantie) : 240 €
  • Midseizoen (apr - okt, crocusvakantie, herfstvakantie) : 300 €
  • Hoogseizoen (kerstvakantie) : 360 €

 

Zie onder "Promoties" voor promoties en (tijdelijke) kortingen: Coronazomerkorting!

  

De normale wisseldagen zijn vrijdag en maandag, zodat een weekend van vrijdag 16:00 tot maandag 10:00 loopt. Voor weekends met feestdagen en langere huurperioden kan hier van afgeweken worden op aanvraag.

 

Prijzen zijn netto, alles inbegrepen: eindschoonmaak, verwarming, elektriciteit, water, toeristentaks.... Beddengoed en handdoeken dienen door de huurder te worden voorzien. Klik hier voor het huisreglement.

 

 

 

Beschikbaarheid

Selecteer een periode en/of gebruik de pijltjes in de kalender :

  2021
  September 2021
ZON MAA DIN WOE DON VRI ZAT
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
       
Legende

  Beschikbaar
  Niet Beschikbaar
  In Optie
  Gereserveerd
  Wisseldag


 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

    Onze troeven!

 

  Ruime woning / 15 personen
  Privacy en rust
  Compleet ingerichte keuken
  Sauna, stoomdouche, fitness
  5 slaapkamers & 3 badkamers
  Speeltoestel en petanquebaan
  Prachtig uitzicht
  Gratis WiFi
 

Ruim terras met barbeque

 

 Ligging

 

 

Het weer op dit moment?

Ligt er sneeuw?

 

 

Rating

 

  

 Huisreglement : 

 

Welkom in het vakantiehuis “Au dessus de la Falêye”!

Teneinde de kwaliteit van het vakantiehuis te handhaven, hetgeen zowel van belang is voor uzelf als voor de huurders die na u komen, werd een huisreglement opgesteld met onderstaand de belangrijkste elementen.

 

Neemt u even de tijd om de volgende belangrijke punten door te nemen :

 

1. De instructies bij aankomst en bij vertrek zijn beschikbaar in de documentatiemap en dienen strikt te worden opgevolgd.

2. In de woning hangt een inventarislijst van aanwezige goederen. Bij aankomst wordt er van u verwacht dat u op eigen verantwoordelijkheid de inventaris controleert en ontbrekende zaken onmiddellijk doorgeeft aan de woningverantwoordelijke zodat u bij uw vertrek niets wordt aangerekend voor ontbrekend materiaal bij aankomst.

3. Er is een volledig rookverbod in de woning. Buiten kan er uiteraard gerookt worden, alleen vragen we de peuken niet op de grond te werpen maar te deponeren in de zandbak naast de garage.

4. Dieren zijn in de woning niet toegelaten.

5. Afval is zoveel als mogelijk te sorteren, specifieke instructies zijn aanwezig in de woning.

6. De woning ligt zeer rustig en we vragen dan ook de rust in de buurt te respecteren. In alle geval mag er na 22uur buiten geen overdreven lawaai meer gemaakt worden.

7. Defecten of zaken die kapot gegaan zijn (kan altijd) vragen we om steeds te melden aan de woningverantwoordelijke zodat we tijdig kunnen ingrijpen.

8. In geval van onweer of mogelijk onweer moeten alle elektriciteitsstekkers uitgetrokken worden om blikseminslag te vermijden.

9. U kan gebruik maken van de afwasmachine waarvoor er enkele blokjes afwasmiddel liggen op het aanrecht.

10. Auto’s mogen alleen op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen voor en naast het huis worden geplaatst (zeker niet bij de buren of in het gras). Er zijn 5 parkeerplaatsen.

11. Het vakantieverblijf moet veegschoon worden opgeleverd. Een (normale) eindschoonmaak is inbegrepen in de huurprijs. Indien het verblijf extra vuil of niet opgeruimd wordt opgeleverd, dan worden de extra schoonmaakkosten doorberekend.

12. Gebruik van barbecue: er mag alleen houtskool, geen hout, worden gestookt omdat er anders gevaar is voor het barsten van de barbecue.

13. Beddengoed dient door uzelf te worden meegebracht. In totaal zijn er 12 éénpersoonsbedden van 90cm breed met dekbedden en 2 tweepersoonsbedden van 140cm breed met dekbedden. Het gebruik van een matrasovertrek, dekbedovertrek en kussensloop is verplicht.

14. Handdoeken (keukenhanddoeken, badhanddoeken,…) dienen door uzelf te worden meegebracht.

15. Bij gebruik van de sauna dient men steeds eerst de voeten af te spoelen en op een handdoek te gaan zitten om hygiënische redenen. Instructies over het gebruik van de sauna (en stoomdouche) zijn ter plekke beschikbaar.

 

Het volledige huisreglement maakt deel uit van de huurovereenkomst en wordt bij reservatie te ondertekening voorgelegd.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u een fijne vakantie toe.