IN DE OMGEVING > NATUUR & CULTUUR >

NATUUR & CULTUUR | SPORT & ACTIVITEITEN | LEKKER ETEN | INKOPEN & WINKELEN |Midden in de natuur...

 

De vakantiewoning ligt aan de rand van het levendige Ardense dorp Marcourt (deelgemeente van Rendeux) midden wandelroutes en mountainbikeparcours die de omliggende bossen en valleien aandoen.

 

 

Marcourt ligt langs de Ourthe tussen La Roche en Ardenne en Hotton in de toeristische streek Ourthe et Aisne in het noorden van de provincie Luxemburg. Vooruitspringende rosten over enge valleien geven haar een uniek karakter. De veelzijdige charme van de Condroz, de Famenne en de Ardennen vindt men hier in een geslaagde combinatie terug.

 

Op minder dan 10km liggen de stadjes La Roche (met zijn burcht) en Hotton (met zijn grotten) en ook Durbuy ligt maar op een halfuurtje (22km). In de winter kan men gaan skiën op de Baraque Fraiture en langlaufen in Samrée, beide op minder dan een half uur rijden.

 

 

De Streek van de Ourhe en de Aisne is 10.000 jaar geschiedenis : de site van de megalieten van Wéris te Durbuy, het kleinste stadje ter wereld, de prachtige grotten van Hotton, het Toeristische Trammetje van de Aisne in Erezée, het domein Hotemme, het Park Chlorophylle te Dochamps, Riveo, het ontdekkingscentrum van het leven in het water te Hotton en nog zo veel meer.

  

 

 

 

 


 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

    Onze troeven!

 

  Ruime woning / 15 personen
  Privacy en rust
  Compleet ingerichte keuken
  Sauna, stoomdouche, fitness
  5 slaapkamers & 3 badkamers
  Speeltoestel en petanquebaan
  Prachtig uitzicht
  Gratis WiFi
 

Ruim terras met barbeque

 

 Ligging

 

 

Het weer op dit moment?

Ligt er sneeuw?

 

 

Rating