Vakantiehuis in de buurt van La Roche / Ardennen voor max. 15 personen

Nieuwe ruime villa gelegen op een groot terrein bovenop de rots "La Falêye" met een prachtig uitzicht op de vallei van de Ourthe in de Ardennen. Het vakantiehuis ligt aan de rand van het levendige Ardense dorp Marcourt (deelgemeente van Rendeux) midden wandelroutes en mountainbikeparcours die de omliggende bossen en valleien aandoen.

 

Laatste nieuws, tips voor activiteiten en foto's zijn te vinden op de facebook pagina.

 

Op minder dan 10km liggen de stadjes La Roche (met zijn burcht) en Hotton (met zijn grotten) en ook Durbuy ligt maar op een halfuurtje (22km). In de winter kan men gaan skiën op de Baraque Fraiture en langlaufen in Samrée, beide op minder dan een half uur rijden.

 

Het vakantiehuis (in de buurt van La Roche en Ardenne) is uitgerust met sauna en stoomdouche en biedt veel privacy en rust. De vakantiewoning is omringd met een grote afgeschermde tuin met speelweide, schommel en glijbaan, petanquebaan en terras met BBQ, ideaal voor families met kinderen. Binnenin zijn 5 slaapkamers, 3 badkamers en 2 speelkamers met o.a. tafelvoetbal, pingpongtafel, spelletjes, fitness en videotheek. Gratis WiFi en laadpaal voor hybride/elektrische wagens in de garage.

 

Huisdieren zijn niet toegelaten en in het huis mag niet gerookt worden. Er is een bakker op 1km en een supermarkt op 4 km.

 

Wij wensen jullie veel plezier toe in het huis en vergeet zeker niet ons jullie ervaringen terug te koppelen!

 


 

 

 

 

 

 


 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

    Onze troeven!

 

  Ruime woning / 15 personen
  Privacy en rust
  Compleet ingerichte keuken
  Sauna, stoomdouche, fitness
  5 slaapkamers & 3 badkamers
  Speeltoestel en petanquebaan
  Prachtig uitzicht
  Gratis WiFi
 

Ruim terras met barbeque

 

 Ligging

 

 

Het weer op dit moment?

Ligt er sneeuw?

 

 

Rating